koningsdag

Dat Ons Plein niet stil zit blijkt uit het feit dat er op Koningsdag het allereerste popfestival plaatsvindt: Koningspop. Aan het plein waar de kroeg gevestigd zit zullen , vanaf een podiumwagen, 5 live-acts hun muzikale kunsten vertonen. Het festival zal geopend worden door Marit, een 9 jarige lokale heldin uit de Broekpolder, die 3 liedjes ten gehore zal brengen. Daarna brengen 4 coverbands een hoop muzikaal genot. Komt allen naar dit festival en we maken er een heel gezellig feestje van! Zie de aankondigingsposters bij de verschillende winkeliers aan het Gildenplein voor de details.

 

darten

Even, na het poolen, een pijltje gooien? Ook dat kan bij Ons Plein. Twee dartbanen in een mooi gereserveerde hoek van de kroeg en een stel pijlen hebben we altijd wel liggen. Daag elkaar uit voor een spelletje 301 , 501, tactics of de bekende bierronde (1001).

Houd ook vooral Facebook en onze site in de gaten voor aankomende toernooien. Op 25 Mei zal de eerstvolgende plaatsvinden.

nieuws

NOG 1 DAG TE GAAN!!!!!

De Rijp? Broekpolder moet je zijn morgen, bij Koningspop. Dat is wat ik W.A. Van Buuren geschreven heb…. Zal mij benieuwen….

Morgen is het zo ver. En niet alleen het festival zal de eerste keer plaatsvinden, óók de nieuwe manier van betalen zal voor het eerst ingevoerd worden! Natuurlijk accepteren we gewoon cash bij bepaalde barren, maar er zal gebruik worden gemaakt van een pasjessysteem om te betalen (denk aan de Arena-card).
Hoe werkt het?
Simpel: je koopt een pasje (1 eurootje) laadt die op met een door jezelf gekozen saldo en je hebt een persoonlijk (of groeps-) betaalmiddel.
Bij elke betaling wordt de kaart afgewaardeerd met het bedrag dat je uitgeeft aan drankjes.
“Maar als er nog saldo op staat als het afgelopen is?” Geen probleem. Kaart blijft ALTIJD geldig op elk nog te organiseren event door Ons Plein. Dus je bent je geld niet kwijt.
En zoals gezegd, we hebben ook 1 bar waar je met cash kan betalen, maar de wachttijd zal daar langer zijn…..

Kortom, wederom allerlei redenen om morgen Koningspop te bezoeken en er samen een geweldig feest van te maken!

Tot vanmiddag, vanavond en morgen!

nieuws

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het in de lucht. Onze eigen Ons Plein platform. Naast onze Facebook pagina vindt je hier alle nieuws en actualiteiten rondom Ons plein.